Printoperator


Goud PrintCenter, groot in digitaal drukwerk. We combineren het goede van de traditie met de kracht van innovatie. We investeren voortdurend in nieuwe machines, slimme productiemethodes en nieuwe technieken. Wij produceren full color op Heidelberg/Ricoh machines en voor het zwart op Océ machines. Samen met Prinect, onze automatiseringssoftware, zorgen wij dat we voordeliger, kwalitatief beter en efficiënter kunnen produceren. Het heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn: een vitale, moderne digitale drukkerij.

 


Wij maken allerlei drukwerk voor bedrijven, kerken, onderwijsinstellingen, zorgorganisaties, verenigingen en consumenten. En wij zijn onderdeel van Verloop drukkerij die ook in Alblasserdam gevestigd is.

Wegens uitbreidingen van onze werkzaamheden zijn wij opzoek naar een (aankomend) Printoperator. (full time)

Als printoperator ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bedienen van de printers. Je draagt zorg voor de kwaliteit/kwantiteit van het printwerk en de efficiency van de machines. Je verwerkt orders op basis van de juiste prioriteiten en orderspecificaties. Daarnaast zorg je ervoor dat de machines correct zijn ingesteld (gekalibreerd) en signaleer/rapporteer je onvolkomenheden aan de productieleider.  Je controleert de kwaliteit/kwantiteit aan de hand van ordergegevens en een mogelijke proefdruk. Indien nodig corrigeer je instellingen in overleg, om zo de gewenste kwaliteit/kwantiteit te realiseren.

Je beschikt over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Ervaring met het werken met productieprinters  of bereid om deze werkzaamheden te leren.
  • Een goed technisch en rekenkundig inzicht.
  • Je bent in staat om gedurende drukke periodes en onder tijdsdruk nauwkeurig en accuraat te blijven werken.
  • Je bent gewend om zowel in teamverband als ook alleen te werken.
  • Je bent gedreven, werkt oplossingsgericht en neemt verantwoordelijkheid.
  • Kennis van ICT.


Bij Goud PrintCenter hechten wij aan waarden als afspraak is afspraak, excelleren in alles wat we doen, klantgericht en openheid.

Zie jij jezelf als onze nieuwe printoperator? 

Mail je motivatiebrief en CV naar Alexander Bot, commercieel bedrijfsleider via abot@goudprintcenter.nl Voor vragen kun je hem bereiken via 06-23807379.