Wie wij zijn

Even voorstellen. Wij zijn Arjan Goud, Alexander Bot, Arie van der Steen, Christina Snel van Weenen en Jan van 't Hof. Wij zijn Goud PrintCenter. Middels persoonlijk advies streven wij naar de beste printoplossing. 

Kwaliteit

Wat is voor u kwalitatief printwerk? Wij gaan voor Goud. Onze oplossingen reiken verder dan alleen de afdruk. Mens en milieu hebben oprecht aandacht. Natuurlijk kunt u rekenen op het beste resultaat. Wij printen op de modernste apparatuur.

Van alle markten thuis

Goud PrintCenter is ruim 28 jaar geleden opgericht door Arie Goud. Wij zijn een volwaardige dochteronderneming van Verloop drukkerij, net als wij gevestigd te Alblasserdam. We leveren druk- en printwerk variërend van periodieken, posters, stickers tot zelfontworpen kaarten in eigen ontwerp, zowel kleine als grote oplages. Onze klanten zijn bedrijven zowel groot als klein, zorginstellingen, scholen, kerken en verenigingen, maar ook particulieren. 

Kennismaken?

Nu u weet wie wij zijn, willen we ook u graag beter leren kennen. Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Alexander Bot

Bedrijfsleider

Arjan Goud

Ordervoorbereider

Jan van 't Hof

Afwerker