Drukkerij Zuid-Holland

Je bent op zoek naar een drukkerij in Zuid-Holland. Je zoekt een betrouwbare partner voor al je reclame-uitingen voor je organisatie, je horecazaak, wil beursmateriaal laten printen, schoolgidsen voor de basisschool, kerkbodes voor de gemeenschap of wil privé-gelegenheden een gouden randje geven met goed drukwerk. Onze drukkerij in Zuid-Holland kan je daarbij helpen.

Goed drukwerk verdient een gouden randje

Nadat je je zoekopdracht ‘drukkerij Zuid-Holland’ had ingetypt in de zoekmachine, kwam je hoogstwaarschijnlijk op deze pagina van Goud Printcenter in Alblasserdam terecht. Niet voor niets zit er in onze naam ‘goud’ verwerkt: wanneer het om jouw drukwerk gaat, gaan we met z’n allen voor goud. Dat roept natuurlijk iedere drukkerij, maar wij kunnen het ook waarmaken:

  • We printen jouw ontwerp met de modernste apparatuur.
  • We zorgen ook dat delen van je ontwerp extra uitgelicht kunnen worden, door het gebruik van onze Linoprint CV.
  • We controleren nadat je de bestanden hebt geüpload, of de kwaliteit goed is. Zo niet, dan koppelen we dat terug.
  • We kunnen supersnel printen, vaak hebben we dezelfde dag het drukwerk voor jou al klaar liggen.
  • Documenten uitprinten is doorgaans niet de meest milieuvriendelijke manier. Kies je voor ons, dan kies je voor een CO2-neutrale productie en levering.
  • We zijn ISO-, Grafimedia- en FSC-gecertificeerd.

Onze producten

Genoeg over ons, terug naar jou. Want jij hebt een betrouwbare partner nodig voor je drukwerk of zoekt op korte termijn een drukkerij voor jouw spoedopdracht. Van flyers tot schoolkranten en van gemeentegidsen tot stickers en zelfs trouwkaarten: met onze gloednieuwe printers drukken we het razendsnel voor je af.

Bestellen werkt super simpel: via onze productpagina kies je het gewenste product. Vervolgens bepaal je welk materiaal, formaat en oplage je nodig hebt. Tot slot upload je je ontwerp en gaan wij voor je aan de slag. Je ontwerp kan je in ieder bestandstype aanleveren, dan zorgen wij dat het naar het juiste bestand wordt omgezet. Geen gedoe voor jou met moeilijke fotobewerkingsprogramma’s of gekke bestandstypes.

En heb je een bepaalde boodschap of communicatie-uiting die je wil delen, maar heb je geen idee hoe je het moet aanpakken om dit mooi op papier te krijgen? Ook dan helpen we je. Onder de tips op deze webshop geven we tips en advies over bijvoorbeeld papiersoort en formaat. En wil je het idee dat in je hoofd zit, eruit laten springen op print? Onze ontwerpers (met meer dan 25 jaar ervaring) helpen graag met het ontwerp ervan. Zo kan jij je focussen op je andere werkzaamheden.

Bekijk onze producten

Je drukwerk ontvangen

Het drukwerk is supersnel geprint, tijd om het uit te gaan delen. Ook hier denken we graag met je mee. Heb je een stapel uitnodigingen besteld? Dan kan je ervoor kiezen om ze thuis te laten bezorgen of dezelfde dag nog afhalen bij ons in Alblasserdam. Maar we kunnen ook gelijk de uitnodigingen versturen naar de juiste ontvangers. Jij levert de adressen aan, wij zorgen dat ze op tijd bij de juiste personen terecht komen. Scheelt jou het uitpluizen van al de adressen, postzegels plakken en enveloppen liggen.

Neem contact op voor complete ontzorging

W10=