Scholen

Het nieuwe schooljaar komt eraan. Dat betekent naast alle voorbereidingen natuurlijk ook het regelen van nieuwe schoolmaterialen. Wat heb je allemaal nodig? Van schoolgids tot schoolkrant en van kalender tot envelop: met de handige afvinklijst van Goud PrintCenter zorgen wij dat je alles voor de eerste schooldag in huis hebt. Weten hoe je de schoolgids in de huisstijl van jouw school ontwerpt? En hoeveel een schoolkrant kost? Wij helpen je er graag bij.

Afvinklijst: voor een geweldig schooljaar

Om er zeker van te zijn dat je alles voor het schooljaar tot in de puntjes hebt geregeld, hebben we een handige afvinklijst gemaakt. Zo weet je zeker dat jouw school klaar is voor de eerste schooldag.

Schoolgids

Of het nu de gewijzigde lestijden zijn, de resultaten van de school of de rechten en plichten van ouders; je wilt het professioneel presenteren in de schoolgids. Een Schoolgids Wire-O (ook wel spiraalbinding genoemd) is ideaal: je kunt daarvan makkelijk de pagina’s omslaan. Schoolgidsen drukken in de huisstijl van jouw school én voor een scherp tarief?

Schoolkrant

Wil jij het schoolnieuws op een originele manier presenteren? Met een schoolkrant maak je zeker indruk: die trekt pas echt de aandacht! De schoolkrant heeft het formaat van een echte tabloidkrant en is een originele manier om nieuws te delen. Een krant werkt ook perfect als informatiegids, presentatiekrant of voor andere promotionele doeleinden. Stel direct jouw eigen schoolkrant samen.

Kalender

Geef jouw leraren, relaties of ouders een origineel cadeau met een schooljaarkalender of maandkalender. Toon foto’s van schoolsuccessen of zet de leukste herinneringen op een rij. Je kalender wordt standaard afgewerkt met een Wire-O binding (spiraalbinding).

Uitstraling school

Met de uitstraling van de school wil je goed voor de dag komen, of je nu een uitnodiging of envelop verstuurd. Ook als je een boek presenteert wil je dat hij een mooie zachte kaft heeft en een aanvulling is op de boekenkast. Bij Goud PrintCenter begrijpen wij dat de eerste indruk van je school telt. We helpen je met een goed ontwerp en kwalitatief drukwerk voor een scherpe prijs. Laat daarom vandaag nog een kleine oplage enveloppen, boeken of uitnodig drukken.

Hulp bij jouw ontwerp

Twijfel je over jouw ontwerp? Of heb je het in Word opgemaakt? Bij Goud PrintCenter hanteren we de ‘gouden standaard’ en zorgen we ervoor dat je drukwerk er perfect uit komt te zien. Vooraf controleren we jouw bestand nog even goed. Zien we iets wat jij kunt verbeteren dan koppelen we dat altijd aan je terug. Stuur je een Word-document naar ons toe, dan zorgen we dat het omgezet wordt naar een bestand dat geprint kan worden.

Heb je een vraag?

 

078 691 24 74
W10=