Echt persoonlijk drukwerk

Je wilt een krachtige boodschap overbrengen bij een groot publiek. Vaak kiezen bedrijven en organisaties dan voor online kanalen. Gemakkelijk, goedkoop en een groot bereik. Tegelijkertijd lopen onze socialmediatijdlijnen, mailboxen en hoofden over van de aandachttrekkende boodschappen. Wil je echt opvallen bij je doelgroep? Zorg dan dat je het persoonlijk maakt. Hiermee maak je indruk. Wil jij hier meer over weten? Wij vertellen het je graag.

Overdaad aan informatie

De gemiddelde smartphonegebruiker checkt per dag meer dan 150 keer zijn telefoon. Onze inboxen puilen uit met dagelijks gemiddeld 40 tot 70 nieuwe e-mails. We openen maar 60% van al die mails. Opvallen bij je klanten lijkt onbegonnen werk. Maar weet jij hoe vaak je in je brievenbus kijkt? Hooguit een keer per dag? Een goed moment om voor een gepersonaliseerd feestje te zorgen! Je hebt voor even de complete aandacht van je doelgroep.

Personaliseren

Als je ervoor kiest om je drukwerk te personaliseren ga je echt een verschil merken. Bij Goud PrintCenter helpen we je bijvoorbeeld adressen direct te printen vanuit Excel, personaliseren we je brochure met een unieke afbeelding of nemen we een kortingscode mee op je flyer. Of je nu een persoonlijke uitnodiging, folders of entreekaartjes met unieke nummering verstuurt. We denken met je mee voor een effectieve campagne.

Investering terugverdienen

Natuurlijk wil je jouw investering terugverdienen. Vaak lijkt een mail-campagne op het eerste gezicht voordeliger. Maar het voordeel van een geprinte, persoonlijke mailing is dat je meer aandacht hebt, en dus meer resultaat. Daarbij liggen de kosten van printen meestal lager dan gedacht. Wanneer Goud PrintCenter je mailing uitvoert, zorgen wij voor een optimaal afgestemde productie, vormging en afleveringsproces. Zo ongeveer het enige wat je hoeft te doen is een adressenlijst aanleveren.

Wat we doen

De eerste stap is samen jouw wensen afstemmen. Welke boodschap wil je versturen? En in welke vorm: uitnodigingen, brieven in enveloppen of brochures? Je kunt de mailing voorzien van unieke codes. Zo kun je unieke inloggegevens van je webshop versturen. Heb je een magazine of brief die je wilt verspreiden? De aangeleverde adressen worden automatisch ingeprint op de seal van het magazine of op de envelop. Welk printwerk je ook kiest, het wordt meteen klaargemaakt voor verzending (bijvoorbeeld geseald in plastic, gecouverteerd in een envelop of ingestoken in de krant).

Wil jij een persoonlijke indruk maken op jouw doelgroep? Neem dan contact met ons op om je gepersonaliseerde campagne te organiseren.

078 691 24 74Stuur een bericht
Delen
W10=