Kerken

Als kerkelijke gemeenschap wil je belangrijke communicatiemiddelen als kerkbodes, gemeentegidsen of programmaboekjes in hoge kwaliteit geprint hebben. Maar wel tegen de meest voordelige prijs. Bij Goud PrintCenter bieden we drukwerk dat verder reikt dan alleen print: wij hebben ook aandacht voor mens en milieu. Bij ons tref je dan ook geen drukwerkuitingen aan die in strijd zijn met jou en onze geloofsovertuiging. Inmiddels printen we bij Goud PrintCenter voor ruim 75 kerken. Maar bij het drukken van communicatiemiddelen krijg je ook met keuzes te maken. Kun je het ontwerp in Word aanleveren? En hoe zit dat met de verspreiding? Wij helpen je daar graag bij.

Kerkbodes

Als kerkelijke gemeenschap wil je weekbrieven of maandbladen als de kerkbode keurig geprint hebben. Bij Goud PrintCenter tref je geen drukwerkuitingen aan die in strijd zijn met jou en onze geloofsovertuiging. Dat is wel zo prettig. Wil jij hulp bij het ontwerp van je kerkbode? Goud PrintCenter helpt je graag.

Gemeentegidsen

Als gemeente wil je jouw inwoners goed op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen. Daarom heeft bijna iedere kerkelijke gemeente wel een gemeentegids. Een overzichtelijk boekwerk waarin je informatie kwijt kan over belangrijke contactpersonen voor werkgroepen en commissies, maar waarmee je ook het tastbare en vertrouwde gevoel van de gemeente communiceert. Stel direct jouw gemeentegids samen.

Kerkelijke aankondiging: flyer, folder of poster

Naast drukwerk voor een kerk of parochie wil je misschien ook andere aankondigingen communiceren. Je activiteiten onder de aandacht brengen doe je onder andere met flyers, folders of posters. Met een doeltreffende boodschap en strak ontwerp spreek je de juiste personen aan.

Programmaboekjes en boeken

Soms heb je als kerkelijke gemeenschap een groter verhaal te vertellen en daar heb je ruimte voor nodig. Leg het vast in een (programma)boek. Of het nu om een jaarboek, jubileumuitgave of programmaboek voor sponsoren gaat: Goud PrintCenter helpt je bij het laten drukken van je boekwerk. Met een stevige kaft en bedrukking in zwart-wit of kleur komt jouw boodschap bij de juiste personen aan. Maar bij het ontwikkelen van een (programma) boek komen er ook vragen op je af. Want hoe zorg je voor de goede uitstraling en welke papiersoort is het beste? Wij helpen je daar graag bij.

Verspreiding van kerkbodes, gemeentegidsen of flyer

We begrijpen dat je als kerkelijke gemeenschap genoeg om handen hebt. Daarom kunnen wij ook de verspreiding verzorgen. De tijd tussen het aanleveren van de kerkbode en het verspreiden van een weekbrief of maandblad houden de meeste kerken het liefst zo kort mogelijk. Bij Goud PrintCenter begrijpen wij dat en we zorgen dat je kerkblad er goed uitziet en op tijd bezorgd wordt. Neem vandaag nog contact op over het verspreiden van een gemeentegids, flyer of folder

Heb je een vraag?

 

078 691 24 74
W10=