Levertijd en verzending

Kan ik printwerk buiten Nederland laten bezorgen?

De meeste pakketten versturen we met DHL. Voor jou is dat gratis binnen Nederland, België en Duitsland. (heel Europa / Wereld mogelijk?)De pakketten worden bezorgd van maandag tot en met vrijdag. Standaard wordt er niet op zaterdag geleverd. De chauffeurs leveren je drukwerk soms ook af bij de buren. Als het goed is krijg je een briefje in de brievenbus, maar houd voor de zekerheid de ‘Track & Trace’ code goed in de gaten.

Bekijk ook de pagina Levertijd en verzending voor meer specificaties.

Ik wil mijn printwerk graag laten bezorgen. Uit welke opties kan ik kiezen?

1. Ophalen (Dit doet ongeveer de helft van onze klanten.)
Kies je hiervoor? Dan krijg je een bevestiging via de e-mail wanneer jouw printwerk opgehaald kan worden bij onze vestiging in Alblasserdam. Welkom!

2. Verzending
Kiess je hiervoor? Dan wordt jouw printwerk door Post NL bij u bezorgd 1 á 2 werkdagen nadat jouw printwerk gereed is. Je ontvangt van ons een e-mail met een Track & Trace code waarmee je de status van de verzending kunt volgen. Let op: Ben je niet thuis bij aflevering, dan wordt de bestelling meestal de volgende dag opnieuw aangeboden. Anders dien je jouw bestelling op te halen bij een afhaalpunt van Post NL bij jou in de buurt.

3. Bezorgen
Ongeveer 10% van al ons printwerk bezorgen wij zelf. Vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk ook de pagina Levertijd en verzending voor meer specificaties.

Ik heb mijn printwerk zo snel mogelijk nodig. Wat is jullie levertijd?

Als je wilt, kan je jouw printwerk dezelfde dag nog ophalen of laten bezorgen. Sneller kan niet! Natuurlijk is dit een beetje afhankelijk van uw vraag. Is snelle levering gewenst? Neem dan contact met ons op. We stellen ons graag flexibel op! Ga uit van gemiddeld drie werkdagen voor printwerk zonder spoed.

Bekijk ook de pagina Levertijd en verzending voor meer specificaties.

W10=