“We gaan voor goud”

Natuurlijk kunnen we op deze pagina’s vertellen hoe we supersnel drukwerk leveren, dat we het nieuwste machinepark hebben staan en dat we als onderdeel van de Verloop groep met 50 enthousiaste collega’s tot de grotere drukkerijen van Nederland behoren. En niets is minder waar, alleen leggen we bij Goud PrintCenter liever de focus op jou.

Of we nu overleggen met grote bedrijven en zorginstellingen of met de lokale school, kerk of vereniging: we houden van persoonlijk contact. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes wat betreft papiersoort, formaat, afwerking en meer. Je kunt met ons sparren over je ideeën en samen bedenken we de juiste oplossing, passend binnen jouw budget.

Drukwerk is meer dan een beetje inkt op papier. Kies je voor het verkeerd soort papier, dan kan dit afbreuk doen aan je boodschap. Wanneer het om jouw drukwerk gaat, gaan wij bij Goud PrintCenter voor goud. We zorgen dat het van uitstekende kwaliteit, snel geleverd en scherp geprijsd is. We maken jouw communicatie-uiting van de hoogste kwaliteit, waarbij we mens en milieu ook in het oog houden. Samen maken we het verschil.

“Snel geleverd, scherp geprijsd en toch persoonlijk. Heb ik een vraag over de opmaak, dan bel of mail ik even en word ik direct geholpen. Soms lever ik een bestand zelfs in MS Word aan, maar het komt altijd goed.’’


– REIN KOK, LAANKERK, KRALINGSE VEER –

Bel ons op 078 691 24 74
Stuur bericht
Bestandscontrole

Bestandscontrole

Je uploadt je drukbestanden. Een spannend moment, want klopt alles wel? Bij Goud PrintCenter kijken we altijd met je mee en controleren we het bestand zelf nog even ouderwets goed. Zien wij iets wat jij kunt verbeteren aan het bestand, dan koppelen we dat altijd even terug. Alles voor een perfect resultaat.

Printen

Printen

Dankzij onze moderne printers, zoals de Linoprint CP, hebben wij een capaciteit van 110 pagina’s per minuut. Zo kunnen we supersnel digitaal printen, vaak dezelfde dag nog. Bovendien is Goud PrintCenter een volwaardige dochteronderneming van Verloop drukkerij. Bij kleinere oplages doet Goud PrintCenter het printwerk. Is de oplage groter, dan laten we deze automatisch offset drukken bij Verloop drukkerij. Zo krijg jij de voordeligste prijs en heb je één adres en aanspreekpunt voor al je print- en drukwerk.

Verzenden

Verzenden

De meeste van onze digitale producten produceren we nog op dezelfde dag en bezorgen we de volgende werkdag bij jou. Heb jij een spoedklus? Stuur ons een bericht, dan schakelen we met je mee.

Team

Alexander Bot

Alexander Bot

commercieel bedrijfsleider
Franklin Noordhuizen

Franklin Noordhuizen

Productieleider
Arjan Goud

Arjan Goud

Ordervoorbereider
Arjan van Dam

Arjan van Dam

Printoperator
Michael de Vos

Michael de Vos

Printoperator
Christina Snel- van Weenen

Christina Snel- van Weenen

Grafisch afwerker
W10=