Lamineren

Waarom zou ik kiezen voor lamineren?

Bij lamineren brengen wij een kunststof laag aan te bescherming van je printwerk. Door het laminaat heb je minder snel vlekken, krassen of beschadigingen op je drukwerk. Sommige producten, denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes en menukaarten kun je ook dubbelzijdig lamineren en zorgt ervoor dat je kaartje veel langer mooi blijft. Het lamineren van papiersoorten waar structuur in zit, denk aan linnenpapier, vergépapier maar ook bijvoorbeeld kraftpapier raden wij af. Het past niet bij de gekozen papiersoort en komt je product ook niet ten goede!

Soft Touch Laminaat

Is ook een matte laminaatsoort maar voelt zacht aan wat net weer iets extra’s kan geven aan je   printwerk. Ook deze soort is krasvast.

Mat Laminaat

Is het tegenovergestelde van glanslaminaat. Het geeft je product een chique en rustige uitstraling. Ook is het krasvast wat er voor zorgt dat je product nog beter beschermd wordt en langer meegaat!

Glans Laminaat

Geeft je product een glimmende uitstraling zodat het sneller opvalt. In de praktijk zie je wel dat  glanslaminaat de kleuren iets donkerder maakt.

W10=