Personaliseren

Wat doet Goud PrintCenter zoal met personaliseren?

De eerste stap is samen jouw wensen afstemmen. Welke boodschap wil je versturen? En in welke vorm: uitnodigingen, brieven in enveloppen of brochures? Je kunt de mailing voorzien van unieke codes. Zo kun je unieke inloggegevens van je webshop versturen. Heb je een magazine of brief die je wilt verspreiden? De aangeleverde adressen worden automatisch ingeprint op de seal van het magazine of op de envelop. Welk printwerk je ook kiest, het wordt meteen klaargemaakt voor verzending (bijvoorbeeld geseald in plastic, gecouverteerd in een envelop of ingestoken in de krant).

Hoe kan ik mijn investering terugverdienen?

Natuurlijk wil je jouw investering terugverdienen. Vaak lijkt een mail-campagne op het eerste gezicht voordeliger. Maar het voordeel van een geprinte, persoonlijke mailing is dat je meer aandacht hebt, en dus meer resultaat. Daarbij liggen de kosten van printen meestal lager dan gedacht. Wanneer Goud PrintCenter je mailing uitvoert, zorgen wij voor een optimaal afgestemde productie, vormging en afleveringsproces. Zo ongeveer het enige wat je hoeft te doen is een adressenlijst aanleveren.

Hoe kan ik mijn drukwerk personaliseren?

Als je ervoor kiest om je drukwerk te personaliseren ga je echt een verschil merken. Bij Goud PrintCenter helpen we je bijvoorbeeld adressen direct te printen vanuit Excel, personaliseren we je brochure met een unieke afbeelding of nemen we een kortingscode mee op je flyer. Of je nu een persoonlijke uitnodiging, folders of entreekaartjes met unieke nummering verstuurt. We denken met je mee voor een effectieve campagne.

W10=