Promotiemateriaal beurs

Het beursseizoen: dé periode om jouw organisatie om te pieken of om je bestaande relaties warm te houden. Als je met je bedrijf al jaren op beurzen staat ken je de klappen van de zweep: lange dagen op de stand om te praten met nieuwe klanten, bestaande relaties warm te houden, bij te praten met concullega’s en de laatste innovaties spotten. Één ding is hierbij het allerbelangrijkste: het promotiemateriaal van jouw organisatie moet op de beurs piekfijn in orde zijn.

 

Promotiemateriaal voor jouw volgende beurs

Het hele jaar door vind je verschillende beurzen, verspreid over heel Nederland. Van de vakantiebeurs tot vakbeurzen: voor ieder specialisme is er wel een te vinden. Tijdens die dagen wil je opvallen onder de bezoekers. Dat doe je met promotiemateriaal zoals flyers, folders, visitekaartjes en roll-upbanners. We vertellen je graag wat meer over de verschillende promotiematerialen.

 

Flyers

Je staat met jouw beursstand in de achterste hal. Tegen de tijd dat de bezoekers jouw stand bezoeken, zijn ze waarschijnlijk al doodgegooid met goede aanbiedingen, promotiematerialen en andere reclame-uitingen. Wil je toch alvast een eerste indruk van je bedrijf afgeven? Zorg dan dat jouw medewerkers over de hele beurs te vinden zijn met flyers. Op die manier komen ze al met jou in aanraking, zonder dat ze in de buurt zijn geweest. Wedden dat ze jouw stand er meteen uitpikken als teken van herkenning?

Flyer als promotiemateriaal voor de volgende beurs

 

Folders

Je kent ‘t wel: je staat op de beurs en wilt je volle aandacht geven aan je gesprekspartner. Het wordt steeds drukker met geïnteresseerden en je collega’s zijn ook in gesprek. Ook al kan je de geïnteresseerden op dat moment niet te woord staan, je wilt er in ieder geval voor zorgen dat ze meer informatie krijgen over jouw product of service. Leg folders in het zicht zodat ze die gemakkelijk kunnen meenemen. Geef bezoekers ook de mogelijkheid om hun contactgegevens achter te laten zodat je ze later nog kunt bereiken.

Bestel folders voor jouw volgende beurs

 

Visitekaartjes

Het ijzer smeden als het nog heet is: het liefst heb je meteen een toezegging van de opdracht op de beurs. Maar in de praktijk willen de meesten nog verder oriënteren en over het aanbod nadenken. Geen probleem natuurlijk, maar zorg dat je de opvolging niet laat doodbloeden. Dit is een warme lead en de kans is groot dat hij of zij serieus geïnteresseerd is. Probeer in ieder geval de gegevens van het contact te achterhalen en als dat niet lukt, zorg dan in ieder geval dat de bezoeker jouw beursstand verlaat met jouw visitekaartje.

Bestel je zakelijke visitekaartjes bij Goud Printcenter

 

Roll-up banners

Je wilt natuurlijk niet dat bezoekers van de beurs jouw stand voorbijlopen, alleen maar door jouw gebrek aan zichtbaarheid. Zorg dat je opvalt door het gebruik van meerdere roll-up banners die je om je beursstand heen zet.

Bestel roll-up banners voor jouw volgende beurs

 

Het ontwerpen van je promotiemateriaal voor de volgende beurs

Flyers, folders, visitekaartjes en roll-up banners: check. Maar hoe zorg je ervoor dat je materialen opvallen zodat je bezoeker letterlijk naar je beursstand getrokken wordt?

  • Zorg voor de duidelijke ‘why’ van je bedrijf die wordt uitgedragen. ‘Pitch’ je bedrijf op papier in één pakkende zin.
  • Gebruik je huisstijlkleuren en laat herkenbare elementen zoals je logo duidelijk terugkomen.
  • Zorg op iedere uiting dat alle gegevens duidelijk vermeld zijn, je wilt tenslotte niet dat je bezoeker je moet gaan zoeken.
  • Gebruik de juiste papiersoorten.
  • Geef een duidelijke call-to-action aan. Wat verwacht je van de bezoeker? Laat ze bijvoorbeeld zichzelf aanmelden voor een demo of testorder om op die manier het vertrouwen te winnen.

Je kunt je eigen beurspromotiemateriaal ontwerpen en naar ons toesturen in PDF, word-document of als afbeelding. Onze ontwerpers zorgen er dan voor dat het in het juiste bestandsformaat wordt gezet en daarmee klaar is voor de persen van de drukkerij. Ben je inspiratieloos of besteed je het liever uit? Neem dan contact op over het ontwerpen van je beursmateriaal.

Neem contact met ons op

 

Organiseer je zelf een beurs?

Ook dan heb je natuurlijk het nodige promotiemateriaal nodig. Ooke daarvoor zit je goed bij Goud Printcenter. Van programmaboekje tot magazine en uitnodigingen: wij helpen je graag met het ontwerp, printen en verspreiding ervan. Neem contact op om de mogelijkheden te ontdekken.

W10=