Afwerking drukwerk

Printwerk bestellen is niet meer zo vanzelfsprekend. Door de toenemende digitalisering en online communicatie. Nóg belangrijker om jezelf daarom ook offline te profileren in deze tijd, daarmee val je namelijk op. In tijden waar afstand vanzelfsprekend is, is drukwerk het perfecte middel om onder de aandacht te komen bij je zakelijke relaties of je familie een hart onder de riem te steken. En die flyer, poster of kerstkaart moet er dan piekfijn uitzien. Dat doe je met de juiste afwerking van het drukwerk. We vertellen je meer over de mogelijkheden zodat jouw boodschap van het papier af springt.

 

Welke mogelijkheden op het gebied afwerking zijn er?

Lamineren, lijmen, nieten en wire-o: een greep uit de afwerkingen voor jouw drukwerk. Om nog maar niet te spreken over de papiersoort, het formaat, personalisatiemogelijkheden en nog veel meer. Afhankelijk van het type product kun je de juiste afwerkingen kiezen die passen bij je drukwerk. We helpen je graag op weg in deze jungle aan verschillende afwerkingen voor drukwerk.

Lamineren

Lamineren en plastificeren worden vaak in één adem genoemd. Maar verwar het niet met elkaar, want plastificeren geeft je drukwerk een goedkope uitstraling. Prima om belangrijke paperassen op kantoor mee veilig te stellen tegen beschadigingen. Maar om je drukwerk een luxe uitstraling te geven, laat je het lamineren. Het beschermt je flyer, poster of visitekaartje en geeft het die luxe touch. Je kunt kiezen uit glanslaminaat, mat laminaat of soft touch laminaat.

Lijmen, wire-o of geniet

Of je nu een boek drukt, een magazine laat maken of de gemeentegids voor komend jaar laat drukken: de bladzijden blijven na het drukken niet miraculeus aan elkaar plakken. Daarom kun je voor verschillende afwerktechnieken kiezen. Als je een brochure wilt maken waarmee je makkelijk de pagina’s helemaal kunt omslaan is een wire-o (ringband) brochure ideaal. Is het een brochure voor in de wachtkamer van je praktijk? Dan kun is nieten of lijmen vaak een prima, budget-vriendelijker alternatief. Afhankelijk van het type product geven we de beste opties weer.

Bekijk alle producten

 

Papiersoorten

Kies je voor Silk MC, Karton, Ecologisch Biotop, Houtvrij offset, Trucard, Linnen, Kraft, Tintoretto, Gerecycled, AutoCad, Blue Back, Silk of Zeildoek? Zoveel keuze, welke papiersoort is het beste? Dat hangt af van het doel van wat je wil laten drukken.

Silk MC is een Machine Coated papiersoort en geeft je papier net die extra glanslaag. Perfect voor flyers of posters. Linnen geeft je uitnodigingen een luxere uitstraling en gerecycled papier staat voor een duurzame boodschap. Per product hebben we de beschikbare opties toegevoegd en op onze pagina over papiersoorten lees je meer over de kenmerken per soort.

Papierformaten

Van A0 tot A10 en van posters tot reclamedoeken: we hebben een enorm aanbod aan papierformaten. Per product laten we de gangbare maten zien. Heb je hulp nodig bij je keuze of heb je ‘n maatwerk vraag? Neem contact met ons op.

 

Waarom mijn drukwerk laten afwerken door Goud Printcenter?

  • CO2-neutrale productie en levering
  • ISO-, Grafimedia- en FSC-gecertificeerd
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Een begrip in Alblasserdam en omgeving
  • Snelle communicatie en persoonlijk contact
  • Ophalen in Alblasserdam of snel aan huis geleverd
  • Je printwerk wordt voor het drukken door ons gecontroleerd
  • Voorzien van het nieuwste machinepark, dat zie je terug in de kwaliteit van het drukwerk

Laat je adviseren door onze medewerkers via de chat op onze pagina of bestel je producten direct online.

Bestel online

Delen
W10=