Boek drukken

Je bent al een tijd bezig met het schrijven van jouw verhaal. Natuurlijk wil je dit in een mooi boek zetten. Vroeger was het lastig om je eigen boek te laten drukken en uit te brengen. Met de nieuwste druktechnieken van Goud PrintCenter gaat dit een stuk makkelijker. Weet jij hoe je een prettig leesbaar boek ontwerpt? Wij helpen je boodschap te vertalen naar een aantrekkelijke vormgeving

Laat direct je boek drukken bij ons

 

Inspiratie voor je boek is overal te vinden

Geweldig, je hebt een boek geschreven. Hoe zorg je nu dat het in de juiste vormgeving staat, zodat hij straks extra trots prijkt in je boekenkast? Of je nu een kookboek vol met watertandende recepten hebt gemaakt of juist een boek met ondernemerslessen, bij Goud PrintCenter weten we dat inspiratie voor een goed ontwerp overal te vinden is.

Inspiratie voor een aansprekend ontwerp vind je op iedere straathoek, als je je ogen er maar voor opent. Een mooi uithangbord bij een designwinkel, het logo van de pop-upstore, mooie typografie op de gevel van een monumentaal pand, het is echt overal. Maak veel foto’s zodat je onze ontwerpers precies kan vertellen wat je mooi vindt.

 

Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden

Elke dag verwerken onze hersenen duizenden plaatjes. Het lijkt veel werk, maar ons brein vindt plaatjes makkelijker dan tekst. Je kent het wel, als je iets ingewikkelds wilt uitleggen, helpt het om er pen en papier bij te pakken en het uit te tekenen. De schets maakt ineens je idee duidelijk.

Met het gebruik van afbeeldingen kun je ook in je boek dingen makkelijker uitleggen. Het kan daarnaast helpen voor je lezer om ideeën te ordenen en extra verbanden te leggen. Zorg dus dat je in je boek ook de ruimte meeneemt om afbeeldingen te tonen.

 

Maak een POD-tje van je boek

Het magische moment is zover, het digitale concept van je boek is na hard werken klaar voor de persen van de drukkerij. Je gaat bijna je boek drukken! Je ziet je document al door de persen rollen in grote hal vol met enorme machines, potten verf en pallets met allerlei verschillende soorten papier zo ver het oog reikt.

Moet je dan gelijk 2000 exemplaren van je boek laten drukken? Gelukkig niet, Goud PrintCenter heeft sinds enige tijd een mooie oplossing: Print on demand (POD). Heb je een kleine oplage dan kun al één exemplaar drukken door te kiezen voor Printing On Demand!

 

Goud PrintCenter denkt met je mee bij het drukken van je boek

Kies je voor een soft- of hardcover boek? Hoeveel pagina’s heeft je boek totaal? Welke afwerking- en papiersoort kies je? Er komen flink wat vragen waaraan je vooraf misschien niet direct aan hebt gedacht. Goud PrintCenter denkt met je mee. Dat zeggen we niet alleen zelf, 98% beveelt Goud PrintCenter aan op de feedback company. Op de website van Goud Printcenter word je door het hele proces geleid. En heb je vragen? Dan staat de klantenservice voor je klaar.

Laat je boek drukken bij Goud PrintCenter

Delen
W10=