Drukwerk lamineren

Geprinte communicatie wordt steeds zeldzamer. In deze online tijden wordt er met name online promotie gevoerd. We spreken onze collega’s of buren zelfs niet meer face to face. Des te fijner is het om af en toe nog fysieke post te versturen. Je valt niet alleen meer op (omdat het minder wordt gedaan), het is ook een fijne afwisseling. En als je drukwerk dan laat printen, wil je dat het er piekfijn uitziet. Laat daarom je drukwerk lamineren.

 

Wat is lamineren?

Bij drukwerk lamineren brengen we een kunststof laag aan. Dit beschermt je drukwerk tegen vlekken, krassen of beschadigingen. Daardoor blijft het langer mooi én lamineren geeft je drukwerk een luxere uitstraling.

Verwar drukwerk lamineren niet met plastificeren. Bij plastificeren zie je aan de zijkanten een waterdichte rand en is de extra laag duidelijk zichtbaar. Dat is bij lamineren niet het geval. Wanneer je drukwerk gaat plastificeren, ziet dit er vaak goedkoop uit. Kies daarom voor een betere en luxe uitstraling door je drukwerk te lamineren.

 

Welk drukwerk kan ik laten lamineren?

Vaak wordt gedacht dat alleen groter drukwerk zoals magazines, menukaarten of flyers gelamineerd kunnen worden. Maar wist je dat je ook visitekaartjes kunt lamineren? Daarmee geef je je kaartje een glanslaag en gaat ‘ie langer mee. Per product kun je de verschillende afwerkopties bekijken. We hebben al voor je uitgedacht welke afwerkopties het beste per product passen, zodat jij alleen maar op basis van je eigen voorkeur de juiste afwerking kiest.

Bekijk alle producten en afwerkopties

 

Verschillende soorten laminaat

Onze collega’s kun je ‘s nachts wakker maken om drukwerk te lamineren. Het geeft je flyer, brochure of boek nét dat beetje extra. En met de verschillende soorten laminaat kun je het juiste effect creëren:

Glanslaminaat

Mag jouw drukwerk opvallen? Kies dan voor glanslaminaat. Houd wel rekening met de kleuren: in de praktijk zien we dat glanslaminaat de kleuren iets donkerder maakt.

Mat laminaat

Met Laminaat: het tegenovergestelde van glanslaminaat. Het geeft je product een chique en rustige uitstraling. Wil je dat je drukwerk tegen een stootje kan? Met laminaat is krasvrij.

Soft Touch Laminaat

Soft touch laminaat: onze persoonlijke favoriet. Het lijkt op mat laminaat, maar met een extraatje. Het voelt zachter aan en is net als met laminaat ook krasvrij.

Je kunt ervoor kiezen om je drukwerk enkelzijdig of dubbelzijdig lamineren. Bij papier met een reliëf kun je beter niet lamineren. Welk drukwerk geef jij vandaag nét dat beetje extra?

Bekijk alle producten

 

Waarom ervoor kiezen om drukwerk te laten lamineren door Goud Printcenter?

  • CO2-neutrale productie en levering
  • ISO-, Grafimedia- en FSC-gecertificeerd
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Een begrip in Alblasserdam en omgeving
  • Snelle communicatie en persoonlijk contact
  • Ophalen in Alblasserdam of snel aan huis geleverd
  • Je printwerk wordt voor het drukken door ons gecontroleerd
  • Voorzien van het nieuwste machinepark, dat zie je terug in de kwaliteit van het drukwerk
Delen
W10=