Enveloppen drukken

Als je zakelijk goed wil overkomen, is een envelop een echte must-have. De envelop is dan het eerste wat jouw klant ziet. Laat dus je logo in kleur schitteren op de envelop. Vraag jij je af waar je een venster wilt? Of juist hoe je het adres goed in het venster krijgt? Wij geven je wat tips.

 

Enveloppen met venster

De vensterenvelop ziet er zakelijk uit, alleen aan welke kant plaats je het venster? Kies je voor het venster rechts of juist een vensterenvelop links? Er is geen regel voor, bedrijven kiezen zelf wat bij ze past. Het grootste gedeelte van onze klanten kiest voor een vensterenvelop aan de rechterkant. Maar hoe zorg je dat je informatie er goed zichtbaar is?

Envelop met de juiste adressering

Herken je dat? Je print je brief uit en dan valt het adres net buiten het doorkijkvenster. Hoe doe je dat nu? Adresseren op briefpapier bij een envelop met doorkijkvenster? Het kan heel eenvoudig met Word. Je kan gebruik maken van etiketten instellingen. Zo komt het adres gelijk goed te staan. Het kan de eerste keer even puzzelen om het adres juist te positioneren. Probeer daarom eerst een proef document te maken en printen. Als het adres op de juiste plaats in het doorkijkvenster staat, sla je de brief op als template. Zo heb je altijd het adres op de juiste plaats. Heb je liever advies om het adres op de juiste positie te krijgen? GoudPrintcenter helpt je graag bij het ontwerp. Neem contact op.

 

Voordelen van vensterenveloppen

Een handig voordeel van een vensterenvelop is het doorzichtige venster. Zo hoef je dit soort enveloppen niet te adresseren, want je verwerkt het gelijk op je brief. Het bespaart je werk en het ziet er veel professioneler uit, precies wat jij wilt bereiken. Wist je ook dat een vensterenvelop voor meer dingen geschikt is? Natuurlijk verstuur je er zakelijke post mee, maar hij is ook geschikt voor het sturen van een officiële brief of juist als een leuke verrassing.

Bestel hier je enveloppen bij ons!

 

Delen
W10=