Huisstijl ontwerpen

Elke ondernemer weet: je hebt maar één kans om de perfecte eerste indruk te maken op je nieuwe klant. Breng je bedrijf onder de aandacht met een professionele huisstijl. Met een mooi ontworpen logo op je visitekaartje, sluit jij een netwerkgesprek goed af. Je eerste offerte of factuur stuur je op gepersonaliseerd briefpapier. Maar hoe ontwikkelen je een passende huisstijl? Hoe zet je jouw Word ontwerp om tot een drukklaar PDF? Wij helpen je daar graag bij.

Logo ontwerp

Professioneel huisstijl drukwerk begint bij je logo. Heb je een logo idee of een schets in Word gemaakt, maar weet je niet hoe je dit omzet in drukwerk? Bij Goud PrintCenter helpen we je met deze stap. Samen met de creatieve studio van Verloop Drukkerij gaan we met je in gesprek en zorgen we voor een passend ontwerp van jouw bedrijf. We gaan met je in gesprek en maken enkele concept-logo’s. Je maakt een keuze en wij verwerken dit vervolgens in je volledige huisstijl.

Visitekaartjes

Breng je bedrijf onder de aandacht met een kwalitatief visitekaartje. Met een doeltreffende boodschap en opvallend ontwerp spreek je de juiste personen aan. Maar bij het ontwikkelen van een visitekaartje komt veel kijken. Hoe zorg je voor een uniek ontwerp en welk papiersoort is het beste? Neem contact met ons op.

Briefpapier

Jouw professionele uitstraling mag gezien worden, en briefpapier is het perfecte uithangbord. Je brengt je werkwijze onder de aandacht door een strak ontwerp en papier dat stevig aanvoelt. Kies je voor professioneel briefpapier, dan zijn er genoeg keuzes te maken. Want waar zet je nu je adresgegevens neer en welk papiersoort is het beste? Neem contact met ons op.

Enveloppen

Met je zakelijke uitstraling wil je goed voor de dag komen, ook per post. De envelop is het eerste wat de klant ziet en bepaalt daarmee de eerste indruk. Een envelop is een belangrijke communicatiedrager. Jouw merk onder de aandacht brengen doe je onder andere door je logo te laten drukken op de envelop. Maar waar komt het venster? We helpen je daar graag bij.

Huisstijl laten drukken? Alles onder één dak

Bij Goud PrintCenter zorg je dat jouw complete huisstijl volledig geregeld is. Je huisstijl komt zo samenhangend op al je uitingen. Niet alleen de vormgeving, maar ook het papiersoort en het kleurgebruik, zorgen ervoor dat je huisstijl klopt. Bij Goud PrintCenter houden we rekening met hoe de kleur overkomt op het gekozen materiaal. Je voorkomt zo bijvoorbeeld kleurverschil tussen je visitekaartje en envelop. We helpen je keuzes te maken en je producten te combineren, zodat je vaak veel voordeliger uit bent. Neem contact met ons op!

Wil jij een persoonlijke indruk maken op jouw doelgroep? Neem dan contact met ons op om je gepersonaliseerde campagne te organiseren.

078 691 24 74Stuur een bericht
Delen
W10=