Magazine maken

Wie wil dat niet? Je eigen magazine maken is niet alleen mooi om te doen, het is ook nog eens slim instrument voor nóg betere reclame. Maak een verjaardagsmagazine, een clubblad, een bedrijfsmagazine of personeelsblad. Wij vertellen je hoe jij je magazine er tip top uit te laten zien.

Of ontwerp je eigen magazine hier 

 

Waarom maak je een magazine?

Een magazine is een cadeau voor allerlei mooie gelegenheden. Of je nu een bedrijfsjubileum of een geboorte wil vieren. Je kunt een eenmalige uitgave van tijdschrift maken, maar een kwartaalblad is ook mogelijk. Als bedrijf kun je dan je relaties informeren over je producten en diensten. Een magazine maak je voor alle gelegenheden!

 

Eenvoudig je eigen magazine maken

Het maken van je magazine is bij Goud Printcenter heel eenvoudig. Heb je geen ervaring met Photoshop? Geen zin om met Canva te worstelen? Geen probleem! Je gaat als volgt te werk:

  1. Selecteer het formaat tijdschrift via de webshop, bijvoorbeeld een A4-formaat tijdschrift.
  2. Zet je eigen foto’s en teksten in word. Deze stuur je naar ons op.
  3. Samen met ons grafische team geven we je een opzet van verschillende achtergronden, illustraties, randen om afbeeldingen, vormen, lettertypen, kleuren, paginastijlen en maskers.
  4. We sturen het ontwerp nog een keer ter goedkeuring naar je toe en dan gaat je magazine naar de print.

Start direct met het bestellen van je eigen magazine

 

Tips om je magazine te voorzien van een ‘gouden randje’

Een magazine maken is bij ons dus in een handomdraai gemaakt. We geven je graag een aantal tips die je helpen bij het maken van een magazine. Op die manier zorg je ervoor dat ‘ie een ‘gouden randje’ krijgt en dat daardoor de boodschap van het papier afspringt.

Tip 1: Persoonlijke foto’s maken het verschil in jouw magazine

Een magazine maken met persoonlijke foto’s zorgt ervoor dat je een leuk, gepersonaliseerd tijdschrift hebt. Wij drukken de foto’s in hoge kwaliteit. Met je zelfgekozen foto’s bepaal jij hoe jouw tijdschrift eruit komt te zien. De beste resolutie voor het printen van je foto’s is 300 dpi bij 100% weergave. Een lagere resolutie geeft een korrelig resultaat. Check hier hoe je je bestanden kunt aanleveren.

Tip 2: Glossy of mat magazine

Heb jij altijd al je eigen glossy willen hebben? Er zijn verschillende soorten magazine stijlen. Denk bijvoorbeeld aan het glamour tijdschrift, die een glossy kaft heeft. Of wil je juist een matte uitstraling om je club te promoten? Dat kan ook. Bij Goud PrintCenter hebben wij verschillende papiersoorten waarop wij drukken.

Tip 3: Kies je eigen formaat, papiersoort en vorm

Een A4- of A5-magazine, een afwerking met glanzende of dikke kaft. Het is jouw feestje en je kan het magazine helemaal naar jouw wens maken. Word je overrompeld door alle keuze? Geen nood, neem contact op met onze medewerkers, ze helpen je graag.

Tips 4: Inspiratie voor het maken van je eigen magazine

Wie weet ben je wel opzoek naar tips en inspiratie voor het maken van je magazine.  Laat je creativiteit de eigen vrije loop met Canva. Ook kan je inspiratie opdoen via ons blog. Wij publiceren daar regelmatig nieuwe blogs met allerlei handige nieuwtjes, tips en originele ideeën. Je kunt denken aan ontwerptips, producttips en slimme trucs om jouw magazine een unieke look te geven.

Laat je magazine maken door ons

Delen
W10=