Ontdek hier welke trouwkaart het beste bij jullie past!

De ‘trouwmaanden’ komen er weer aan. Veel bruidsparen trouwen in mei, juni of september. Vanwege het mooie weer zijn dit populaire maanden. Voor een geslaagde bruiloft is een mooie trouwkaart natuurlijk onmisbaar. Jij wilt natuurlijk een unieke trouwkaart die er uitspringt! In dit blog geven we je tips voor het kiezen van de trouwkaart die het beste bij je past.

Deze berichtgeving is echt onmisbaar op je trouwkaart

Welke informatie moet je zeker vermelden op je trouwkaart? Lees het hier:

  1. Uiteraard staan jullie namen op je trouwkaart. Heb je ook al nagedacht welke van jullie namen je eerst vermeldt op je trouwkaart?

  2. Natuurlijk vermeld je de trouwdatum. Het is handig om ook het jaartal te vermelden zodat je misverstanden voorkomt.

  3. Vermeld de locatie en de tijd van de huwelijksceremonie. Met deze informatie weten je gasten wanneer ze waar en hoe laat verwacht worden.

  4. Vindt er ook een trouwceremonie in de kerk plaats? Vermeld ook hiervan de tijd en locatie.

  5. Vier je je trouwdag ook nog met een feest? Beschrijf dan kort de locatie van het feest en de tijd. Vermeld eventueel een eindtijd.

Wat vermeld je nog meer op je trouwkaart?

Vind je het leuk om je bruiloft in een bepaalde stijl te vieren of met een bepaald thema? Maak je gasten alvast nieuwsgierig door de stijl of het thema alvast in je trouwkaart te verwerken.
Wil je liever geen cadeaus maar geld krijgen van je gasten? Je kan dit subtiel aangeven door een afbeelding van een envelopje op de trouwkaart te drukken.

Tenslotte vermeld je nog jullie contactgegevens en je (toekomstige) huisadres.
Laat ook nog even iemand meekijken met de tekst die je wilt vermelden op je trouwkaart. Zo ben je er zeker van dat alle informatie erop staat.

Het kan ook handig zijn om een aparte routebeschrijving van alle locaties toe te voegen.

Welke trouwkaart past bij je?

Er zijn trouwkaarten in heel veel soorten, maten en stijlen. Wellicht heb je speciale wensen zoals papiersoort of formaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan overweldigd worden door de hoeveelheid trouwkaarten. Neem ruim de tijd om je trouwkaart uit te kiezen.
Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een trouwkaart met een matte uitstraling. Wil je een trouwkaart met een foto? Dat komt beter tot zijn recht op glanzend papier. Of kies je juist voor een klassieke uitstraling? Dan kan je het beste de papiersoort offwhite kiezen. Je trouwdag wil je natuurlijk tot in de puntjes geregeld hebben. Goud PrintCenter denkt graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw unieke trouwkaart.

Hoe lang van tevoren verstuur je je trouwkaart?

Het is gebruikelijk om je trouwkaart 6 tot 8 weken van tevoren te versturen. Je kan ook alvast Save the Date kaartjes versturen, zodat je gasten vroeg genoeg zijn geïnformeerd over de datum van je bruiloft. Een Save the Date kaartje is een kaart waarin je de datum van je trouwdag aankondigt, zodat iedereen deze datum vrij kan houden. Save the Date kaartjes kan je 4 tot 6 maanden voorafgaand aan je bruiloft versturen. Na een Save the Date kaartje volgt dan zo’n 6 tot 8 weken van te voren de echte trouwkaart met informatie over de bruiloft.

De mooiste dag van je leven vraagt om de mooiste trouwkaart. Voor jouw perfecte trouwkaart ben je bij Goud PrintCenter aan het juiste adres.

Heeft u een vraag?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

078 691 24 74Stuur een bericht
Delen
W10=