Persoonlijk gericht drukwerk valt op

Tegenwoordig verstuur je alle soorten berichten snel en gemakkelijk digitaal. Je online bereik is groot en een e-mailcampagne is vaak snel en goedkoop. Het nadeel hiervan is dat elke organisatie dit ziet en doet, waardoor de inbox van de ontvangers vaak ondersneeuwt. Hoeveel nieuwsbrieven ontvangt u bijvoorbeeld wekelijks in u mailbox? Precies. Probeer dan nog maar eens op te vallen met jouw mailing…

Mensen ontvangen hun post steeds vaker digitaal, daarom vallen persoonlijk geprinte mailings tegenwoordig meer op omdat ze minder gebruikelijk zijn. Je kijkt per dag meerdere malen in jouw e-mailbox en klikt daar snel door allerlei berichten heen. Ter vergelijking, hoe vaak loop je naar jouw brievenbus?

Een e-mailcampagne is goedkoop, maar door de voordelen van een geprinte mailing is de kans groter dat persoonlijk drukwerk uiteindelijk meer opvalt en dus ook meer oplevert. Dat is zeker een investering waard. De kosten van het drukken vallen in een totaalpakket heel erg mee. Jouw geprinte mailing kan namelijk compleet verzorgd worden met een optimaal productieproces en aflevering in één. Hierbij kan ook de vormgeving verzorgd worden. Alleen het aanleveren van een adressenlijst is dan in principe al voldoende.

Als eerste stemmen we alle wensen af. Wil je bijvoorbeeld uitnodigingen, een kaartje, brieven in enveloppen, folders, brochures of iets anders versturen? Bij elke vorm krijg je advies over de juiste papiersoort. De papiersoort bepaalt de uitstraling van jouw boodschap, maar ook het gewicht van de mailing en dat heeft weer invloed op de verzendkosten.

Verder kun je denken aan het inprinten van unieke inloggegevens. We denken altijd met je mee en kunnen uitgebreid advies geven over alle mogelijkheden, of gewoon de hele vormgeving voor je verzorgen. Als alles is afgestemd op jouw wensen kan het complete pakket gedrukt worden. De adressen worden ingeprint op de kaart, brief, envelop of op een losse adresdrager. Het drukwerk wordt vervolgens ingestoken, gecouverteerd of geseald. Zo is het meteen klaar voor verzending. Het is zelfs mogelijk om jouw drukwerk te personaliseren met afbeeldingen.

Wil je opvallen met gepersonaliseerd drukwerk?

Neem contact met ons op.

078 691 24 74Stuur een bericht
Delen
W10=