Programmaboekje maken

Bij de musical, in de kerk of op een beurs: een programmaboekje is onmisbaar tijdens de belangrijke dag. Je wilt tenslotte dat de gast of bezoeker op het juiste moment aanwezig is. Daarom geven we je graag wat tips over het maken van een programmaboekje, afhankelijk waarvoor het bedoeld is.

 

Programmaboekje voor in de kerk

Een bruiloft of uitvaart in de kerk: de kans is groot dat er dan een programmaboekje op de banken klaar ligt. Wist je dat Goud Printcenter met maar liefst 75 kerken samenwerkt? Naast programmaboekjes stellen wij ook boeken, kerkbodes, flyers, folders, posters en gemeentegidsen op basis van hun specifieke wensen samen.

De ene kerk heeft specifieke ideeën over de vormgeving van het programmaboekje, de andere kerk kan daar nog wat hulp bij gebruiken. Dat is geen enkel probleem: wij helpen graag waar dat nodig is. Van advies over de teksten en vormgeving tot het uitprinten en verspreiding van de programmaboekjes.

Bekijk hier wat wij voor jouw kerk kunnen betekenen

 

Programmaboekje voor een beurs

Wanneer je zelf een beurs binnenloopt, is de kans groot dat je een aantal papieren in de handen gedrukt krijgt. De plattegrond van de beurs, verschillende flyers van stands als promotiemiddel en een programmaboekje waarin verschillende lezingen of aankondigingen voor die dag worden gedaan.

Lees hier wat we nog meer voor jouw beurs kunnen doen

 

Programmaboekje voor een musical of optreden

Van de schoolmusical in groep 8 tot een ‘Joop van de Ende-waardige’ productie. Een musical of voorstelling valt of staat met een goed programma. De verhaallijnen en pauzes vind je terug in dit programmaboekje.

Lees hier hoe je zakelijk kan opvallen

 

Tips voor de vormgeving van jouw programmaboekje

De kerkdienst of het evenement is gepland, het programma is bekend en het is tijd om dit communiceren aan je bezoekers of gasten. Je kunt ervoor kiezen om een platte tekst op een wit A4’tje te tikken, maar dat nodigt niet echt uit. Daarom geven we je graag wat tips om je programmaboekje te vormgeven.

Kies voor een voorkant die eruit springt

Een programmaboekje is meestal dubbelgevouwen en zo kan je de voorkant visueel mooi aankleden. Laat je ontwerper het design aan ons aanleveren, of ga zelf aan de slag in je gratis ontwerp tool Canva. Dit programma bevat verschillende sjablonen en je kunt ook eigen materiaal uploaden. Kom je er niet uit? Dan je ook vragen of wij je helpen met het ontwerp van je programmaboekje.

Het aanleveren van het bestand van je programmaboekje

Geen nood als je designer-skills hebt en je programmaboekje niet in InDesign of Photoshop hebt gemaakt. In tegenstelling tot de meeste drukkerijen kan je design ons in alle formaten aanleveren: van PDF tot Wordbestand. Onze ontwerpers controleren wat je hebt aangeleverd en zorgen er daarna voor dat het wordt omgezet naar het juiste bestandstype.

Ontwerp je programmaboekje bij ons!

Delen
W10=