Stickers bestellen voor jouw winkel, restaurant of vergaderruimte

Stickers zijn onmisbaar voor jouw zaak. Of je nu kledingadvies aan je klanten geeft, gasten voorziet van een overheerlijke maaltijd in je restaurant of andere bedrijven ontvangt in jouw vergaderruimte: stickers komen altijd van pas. Zeker in deze tijden waarin het opvolgen van hygiëneprotocollen en afstand houden belangrijker is dan ooit. Bij ons kan je je stickers bestellen, maar we kunnen ook met je nadenken over het ontwerp.

Bestel direct je stickers bij Goud Printcenter

 

Stickers bestellen voor je horecazaak

Eindelijk! Jullie kunnen weer gasten ontvangen op terras. Een flinke dosis geduld en waarschijnlijk veel kopzorgen zijn hier ongetwijfeld aan vooraf gegaan. Maar nu het moment eindelijk daar is, wil je het van de daken afschreeuwen. Of.. op stickers laten bedrukken. Laat aan je gasten weten dat ze binnenkort weer welkom zijn op jouw terras en dat je ze goed in de watten gaat leggen.

Ook voor het handhaven van de maatregelen kan het fijn zijn om stickers te gebruiken. Gebruik vloerstickers om de looprichting aan te geven of om aan te geven wat de minimale afstand is. Maak je horecazaak weer helemaal klaar voor opening. Zo houd je het overzichtelijk voor de gasten en kan jij je weer focussen op hetgeen waar je goed in bent: het gastheer/vrouwschap.

Bestel stickers voor jouw horecazaak

 

Stickers drukken voor jouw winkel

Tja, dat winkelen op afspraak brengt best wel wat uitdagingen met zich mee. De ene klant die tien minuten te vroeg is en de andere klant die blijft plakken. Om dit proces in goede banen te leiden is goede communicatie key. Naast je medewerkers die je hierbij helpen, is het fijn om duidelijke boodschappen te tonen. Dat voorkomt verwarring.

Plak stickers op de ramen en geef aan wat er wordt verwacht. Loopt een passant toevallig langs jewinkel? Laat op een raamsticker in de etalage weten hoe er een afspraak gepland kan worden: online of direct bij een medewerker in de winkel. Dat scheelt een hoop gedoe en zo kan jij de winkelende klant alle aandacht geven.

Maar ook voor het presenteren van speciale acties of nieuwe collecties zijn die stickers ontzettend handig. Bezorg je nu ook aan huis of kunnen je klanten door middel van click & collect hun pakketten in de winkel bij je ophalen? Wederom: stickers! Je bestelt ze gemakkelijk in onze webshop.

Laat je winkelstickers drukken door ons

 

Stickers laten maken voor jouw vergaderruimte

Intussen leidt heel Nederland aan het Zoom-syndroom: iedereen is wel klaar met die online meetings die net de verkeerde hoek van je gezicht filmt. Jij als eigenaar van vergaderruimtes begrijpt dat als geen ander en geeft ondernemers de kans om in het echt weer eens af te spreken.

Maar uiteraard wel met inachtneming van de regels. Dus met een maximaal aantal aanwezigen, voldoende afstand en het opvolgen van de hygiënemaatregelen. Ook voor je vergaderzaal doe je dat met vloerstickers voor de looprichting en de belangrijkste maatregelen. En wil je je boodschap kracht bijzetten? Kies dan voor een poster, flyer of roll-upbanner.

Laat je stickers maken bij ons

 

Stickers laten ontwerpen

Heb je een eigen designer in dienst of ben je zelf los gegaan in een ontwerpprogramma zoals Canva? Dan kan je jouw design direct bij ons aanleveren. Dat kan heel simpel in word, jpeg of een bronbestand van de ontwerper. Wij controleren ieder stickerdesign en zorgen dat het wordt omgezet in het juiste bestand.

Maar misschien brand je je vingers liever niet aan het ontwerpen van je stickers. In dat geval staan onze designers voor je klaar: zij staan te trappelen om een ontwerp te maken dat aansluit bij jouw boodschap, huisstijl en persoonlijke smaak. Zij zorgen ervoor dat jouw sticker eruit springt en dat de boodschap helder overkomt.

Laat je sticker ontwerpen door ons

Delen
W10=