Maak zelf je trouwkaart voor je bruiloft

De grote dag staat voor de deur en je wilt dit tot in de puntjes geregeld te hebben. Je gaat tenslotte een verbinding aan met je partner die hopelijk het hele leven duurt en dat wil je graag vieren met geliefden en vrienden. Vier die liefde met een persoonlijk gemaakte trouwkaart. Natuurlijk kan jij niet wachten tot de grote dag. Een van de punten op de lange to-do lijst is het ontwerp van de trouwkaart. Je vrienden en familie willen natuurlijk graag feestelijk uitgenodigd worden en met jouw persoonlijke trouwkaart breng jij ze alvast in de stemming.

 

Originele trouwkaart

Jullie trouwdag is een bijzondere gebeurtenis die je, bij voorkeur, maar een keer in je leven meemaakt. Natuurlijk hoort daar een uitnodiging bij die helemaal past bij jullie persoonlijkheden, smaak of thema van de bruiloft. Met deze uitnodiging geef je jouw gasten een eerste indruk van hoe de trouwdag zal verlopen. Er zijn diverse websites waar je een ontwerp kan aanpassen, maar dat doen natuurlijk heel veel stellen. Door zelf je ontwerp te maken in een ontwerptool als Canva en bij GoudPrintCenter voor een scherpe prijs te laten drukken, heb jij echt een unieke én origineel ontwerp, dat niemand anders heeft. We geven je wat handige tips om je eigen trouwkaart te ontwerpen.

 

Tip 1: Neem het thema van je bruiloft mee

Je hebt in gedachten hoe je bruiloft eruit komt te zien. Laat dit thema terugkomen op de kaart. Zo kunnen je genodigden alvast de sfeer proeven. Is jullie bruiloft romantisch van aard, minimalistisch of juist een echte feestfuif? Laat deze elementen terugkomen in het ontwerp. Canva heeft diverse ontwerpen en je kan ieder trouwkaartje aanpassen naar je eigen stijl en wensen. Onze designers kunnen ook speciaal voor jou de mooiste huwelijksuitnodigingen ontworpen.

 

Tip 2: Maak een trouwkaart met foto

Denk je aan een tijdloos, origineel en uniek ontwerp? Kies dan voor een trouwkaart met foto! Juist door een mooie foto van jullie samen, krijg je een uniek ontwerp. Denk bij het maken van de foto aan de kleding en stijl van wat jullie aan hebben. Past dit bij het thema van het bruiloft? Beslis dus of jullie trouwfeest speels, romantisch of minimalistisch is. Heb je een specifieke kleur in gedachten? Laat dat vast terugkomen op de foto. Een tweede tip waar je op wil letten bij het uitkiezen van de foto is de locatie. Zo kun je voor een romantisch thema kiezen om naar de zee te gaan voor een fotoshoot in de duinen. Ga je voor stoer of hip, dan kan een industriële locatie erg mooi zijn, denk bijvoorbeeld aan een oude fabriek.

 

Tip 3: De foto bewerken

Heb je een mooie foto gemaakt? Dan wil je ‘m misschien nog bewerken. Let erop dat de resolutie van de foto hoog genoeg is. Als vuistregel kun je aanhouden dat je alleen foto’s van minimaal 600 KB hanteert. Zorg ook dat je de foto niet via whatsapp deelt, want dat verlaagt de kwaliteit.

 

Tip 4: Trouwkaart sets: menukaart, save the date en bedankkaartjes

Hoe handig, heb jij eenmaal het thema bepaald voor je trouwkaart, dan zetten onze designers het om tot een trouwkaart sets van menukaart, bedankkaartjes of save the date kaartjes in dezelfde stijl. Dan pas alles mooi bij elkaar. Dat noemen we ‘trouwkaartsets’.

 

Kan ik een gratis proefdruk ontvangen van mijn trouwkaart?

Dat kan zeker! Als je trouwkaarten bestelt en je ontwerp stuurt maken wij een proefdruk en laten het resultaat aan je zien. Je krijgt een gratis proefdruk bij bestelling van 50 kaarten. Ontwerp je trouwkaart zelf of laat je inspireren door onze ontwerpers. Zij helpen je graag: van ontwerp tot ontwikkeling.

Neem contact op met onze ontwerpers

Delen
W10=