Visitekaartjes bestellen

Waar mensen werken, vind je visitekaartjes. Een goed visitekaartje is dé kans om de perfecte eerste indruk te maken op je nieuwe klant. Start jij je eigen bedrijf? Of heb je behoefte aan een fris, nieuw ontwerp? Met een doeltreffende boodschap en een opvallend ontwerp laat jij je bedrijf opvallen. Wij geven je drie tips voor een uniek ontwerp. Visitekaartjes bestellen in je eigen stijl was nog nooit zo gemakkelijk.

 

Tip 1: Een zakelijk en overzichtelijk visitekaartje

Voor je onderneming maak je visitekaartjes met jouw logo. Zo herinneren mensen jouw bedrijf. Hoe ontwerp je nu een goed, zakelijk visitekaartje? Houd het ontwerp overzichtelijk, less is more. Teveel informatie zorgt namelijk voor onduidelijkheid. Zet in elk geval je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens erop. Vergeet niet je eigen identiteit in het kaartje te verwerken. Gebruik een papiersoort dat bij je past of kies voor een duidelijke kleur met je huisstijlelementen. Zo presenteren de visitekaartjes zich vanzelf. Hulp nodig bij je ontwerp? Neem contact op. 

 

Tip 2: Vertel krachtig wat je doet

Je staat op het punt om je visitekaartje te bestellen, maar mist nog iets. Laat ook zien waar je klanten voor bij je terecht kunnen. Een visitekaartje is een krachtig wapen. Laat dus zien wat jouw kwaliteiten zijn! Zet er een slogan of korte zin op. Of wees creatief en maak een ontwerp dat visueel vertelt wat je in huis hebt. Voor je het weet heb jij een belletje van die geweldige klant.

 

Tip 3: Kleuren bepalen het gevoel van het visitekaartje

Promoot  je winkel, praktijk of restaurant met een herkenbaar visitekaartje. Leg de nadruk op het gevoel dat de klant bij jouw krijgt. Kies voor betrouwbaar blauw, gezond groen of benadruk luxe met krachtig paars. Meer over het effect van kleuren weten? Neem contact op met onze ontwerpers voordat je je visitekaartje bestelt. Voor je zaak is locatie ook belangrijk, dus laat er geen twijfel over bestaan waar jij gevonden wordt.

 

Tip 4: Staat alle informatie erop die je klant nodig heeft?

Met jouw unieke visitekaartje vertel je kort en bondig wie je bent en wat je biedt. Neem in elk geval de volgende gegevens mee op je kaartje:

  1. Naam en logo
  2. Bedrijfsmotto of slogan
  3. Je eigen naam
  4. Korte omschrijving van wat je doet
  5. Telefoonnummer
  6. Website en e-mailadres
  7. Adres als je een fysiek locatie hebt

Kan je alle punten afvinken? Dan ben jij klaar om je visitekaartjes te bestellen! Neem contact op met onze ontwerpers om je te voorzien van een design met gouden randje, of bestel direct jouw eigen ontwerp bij ons.

Bestel hier je visitekaartjes bij ons

 

Delen
W10=