Zo maak je een geweldige indruk

Je zet je bedrijf of zakelijk evenement in de spotlight met een zakelijke brochure. Je wilt tenslotte onder de aandacht komen bij de juiste klanten en ze overtuigen dat een inspirerende dag op jouw zakelijke event precies dat is waar je klant naar op zoek is. Met een brochure promoot je jouw bedrijf niet alleen, je geeft ze iets tastbaars mee. Iets wat uniek van jou is. Hoe zorg je ervoor dat je brochure niet op de papierstapel belandt tussen alle andere folders? Goud PrintCenter helpt je zakelijk een gouden indruk achter te laten.

 

Eerste indruk telt: uiterlijk en boodschap

Voor wie is de brochure? Het lijkt een simpele vraag, maar het komt nogal eens voor dat bedrijven ‘iedereen willen benaderen’. Alleen voelt niemand zich dan echt aangesproken. Kies je voor een duidelijke doelgroep, dan kies je voor een specifieke oplossing voor hetgeen jouw lezer nodig heeft. Concreet betekent dit dat je weet met welk probleem jouw klant worstelt en hoe jouw brochure daarbij helpt.

Natuurlijk wil je doelgroep niet alleen een goed geschreven boodschap, het oog wil ook wat. Het uiterlijk van je zakelijke brochure geeft een goede eerste indruk. Straalt het ontwerp jouw bedrijf uit? Leest het prettig?

Je brochure is het boegbeeld van jouw organisatie. Je wilt de juiste zakelijke toon overbrengen en zorgen dat je klant zich aangesproken voelt. De designers van Goud PrintCenter kunnen je hierbij het beste helpen. Zij weten welke kleuren bij elkaar passen en hoe je tekst laat uitlijnen met beeld. In combinatie met jouw huisstijl zorgen ze voor een duidelijke brochure. Onze eigen ontwerpers helpen je hier graag mee.

Het gouden randje van je zakelijke brochure

De afwerking van je brochure is net zo belangrijk. Met de juiste papiersoort- en dikte geef je je zakelijke brochure nét iets extra’s. Je kunt kiezen uit verschillende papiersoorten zoals karton voor een duurzame uitstraling of juist linnen voor een verfijnde professionele smaak. Hoe wil je jouw brochure afgewerkt hebben? Geniet of juist gelijmd? Of misschien wel met een handige Wire-O binding. Bij Goud PrintCenter helpen we je met de afwerking van je brochure, zodat je de perfecte eerste indruk achterlaat dat past bij jouw bedrijf.

 

Verspreiding van je zakelijke brochure

De brochure rolt van de persen, maar hoe ga je deze bij je klanten brengen? Laat je ze versturen of breng je ze persoonlijk langs? Naast het ontwerpen en printen van jouw zakelijke brochure, kunnen wij ook zorgen voor de verspreiding ervan. Benieuwd? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Of bestel direct jouw brochure online

Wil je een geweldige indruk maken met jouw zakelijke brochure?

Neem contact met ons op.

078 691 24 74Stuur een bericht
W10=