Bedankjes voor je bruiloft

De grote dag staat voor de deur. Je hebt er natuurlijk hartstikke veel zin in, maar ondertussen moet er ook nog een hoop geregeld worden. Met een bruiloft checklist kom je een heel eind en vergeet je niets. Een van de laatste punten op de lijst (maar daarom niet minder belangrijk) zijn de bedankjes voor je bruiloft. Je vrienden en familie hebben deze speciale dag met jullie gevierd en daar ben je ze dankbaar voor. Met een bruiloftbedankje geef je ze ‘n kleine herinnering mee.

 

Ideeën voor bedankjes voor de bruiloft

Er is geen vast bedankje dat je kan geven en er is geen goed of fout. Je kunt kiezen om bepaalde producten te laten bedrukken. Vaak zie je bijvoorbeeld pepermuntrolletjes, chocoladehartjes of een blikje met snoepjes als standaard bedankje. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er een persoonlijke twist aan te geven.

 

Grappige, originele of speciale bruiloftbedankjes

Zijn jullie echte feestbeesten en wordt er wel eens te diep in het glaasje gekeken? Een veelgezien bruiloftsbedankje is dan de paracetamol, als redmiddel voor de volgende dag. Je kunt er ook een heel pakket van maken met ‘anti-kater-water’, een zonnebril en oordopjes.

Hou je wel van een grapje? ‘Spread the love’ met een potje jam, nutella of ander smeerbaar broodbeleg. Grappig en origineel. Heeft je partner de juiste kaart getrokken door jou als partner te maken? Dan kan je een stok kaarten cadeau geven met foto’s van jullie als paar.

Kortom: er zijn voldoende originele ideeën te bedenken als het gaat om een bruiloftbedankje. Het belangrijkste is uiteindelijk de boodschap: bedankt dat je er vandaag bij was.

 

Een persoonlijk bedankje door Goud Printcenter

Die boodschap kan je natuurlijk bij ons laten printen. In dezelfde stijl als je save the date- en trouwkaart. Ontwerp je bedankje zelf als (wens)kaart of laat je inspireren door onze ontwerpers. Zij helpen je graag: van ontwerp tot ontwikkeling.

Neem contact op met onze ontwerpers

Delen
W10=