Digitale kerstkaart maken

De dagen worden korter en er hangt geen blad meer aan de boom. Dit is het seizoen van de gezellige dagen en voor je het weet staan de kerstdagen alweer voor de deur. Begin dit jaar op tijd met het sturen van kerstkaarten naar je geliefden, naasten of zakelijke contacten. Wij geven je graag tips om jouw digitale kerstkaart te maken en te voorzien van een ‘gouden randje’.

 

Tips om jouw digitale kerstkaart te maken

Je wilt natuurlijk geen dertien-in-een-dozijn kaart sturen. Jouw kerstkaart moet opvallen als hij op de mat valt tussen de anderen. Wij geven je graag wat tips, zodat jouw kerstkaart een echte ‘wow’ oproept bij jouw familie, vrienden en zakelijke partners.

Begin op tijd!

Klinkt als een open deur, maar voor je het weet staan de kerstdagen voor de deur. Zonde als jouw kaartje te laat in de bus valt. Zeker rond de (vakantie)periode kan de post iets langer op zich laten wachten. Zorg dus dat je jouw kaart op tijd laat maken.

Houd bij zakelijke kaarten rekening met een vakantieperiode bij bedrijven. Veel bedrijven zijn tussen kerst en oud en nieuw gesloten. Deze periode start meestal tussen 21 en 25 december. Zorg daarom dat jouw kaartje voor die tijd bij jouw klant, business partner of leverancier op de mat valt.

Geef een persoonlijke touch aan de kaart

De kaart is hét moment om op te vallen bij je klanten of zakelijke relaties. Geen saaie kerstwens, maar zoek eens het randje op. Kies een ludieke foto, grappige tekst of originele slogan op je kaart. Wist je dat je de kaarten die je bij ons maakt ook kan voorzien van een persoonlijke aanhef? Of probeer nu ons portaal uit waar je zelf je eigen kerstkaart kunt maken. Vraag naar alle mogelijkheden.

Voeg kerstelementen toe

Een kerstkaart moet natuurlijk bomvol kerstbomen, sneeuwklokjes en kerstmannen staan. Een gezellige en vrolijke boel. Beperkt tot slechts een aantal sjablonen? Welnee! Jij hebt helemaal de vrije hand in het ontwerpen van je kerstkaart. Je kunt er een designer voor inhuren, maar je kan ook je eigen creativiteit de eigen vrije loop laten met Canva. Zo maak jij in een handomdraai je eigen ontwerp!

Kies je eigen formaat, papiersoort en vorm

Een dubbelgevouwen of juist rechte kaart, een afwerking met ronde hoeken of extra luxe kaart door het gebruik van linnen in het papiersoort. Het is jouw feestje en je kan de kerstkaart helemaal naar jouw wens maken. Word je overrompeld door alle keuze? Geen nood, neem contact op met onze medewerkers, ze helpen je graag.

 

Je kerstkaart aanleveren

Je ontwerp is af, gedownload.. maar hoe lever je ‘m nu aan? De meeste printbedrijven willen alleen bestanden van dure ontwerpprogramma’s of een drukwerkklare PDF van je kerstkaart ontwerp. Zijn al die uren werk helemaal voor niets geweest!

Gelukkig kan je bij ons je kaart aanleveren in bijna álle bestandstypen. Van Wordbestand tot JPEG. Je leest hier meer over het aanleveren van jouw drukwerk.

Overtuigd geraakt? Bestel je digitale kerstkaart vanaf 25 stuks bij ons en laat ze printen én versturen door ons.

Bestel je digitale kerstkaarten

 

Delen
W10=