De horeca weer open:
trap het horecaseizoen af

We staan allemaal weer te trappelen om het terras op te mogen. Het eerste, koude biertje dat je in de zon aan je lippen kunt zetten, vergezeld met een portie bitterballen. Als horecamedewerker- of eigenaar heb je in de afgelopen tijd optimaal kunnen voorbereiden op het moment dat de terrassen en horeca weer open gaat. De muur een lik verf gegeven, het meubilair grondig afgestoft, de bar in de beits gezet en de drankvoorraad aangevuld.

Maar heb je ook gedacht aan je zichtbaarheid en het updaten van je papieren placemats en menukaarten? Gelukkig heb je nog even de tijd om dit aan te pakken, wij geven tips.

 

Maak jezelf zichtbaar zodra de horeca weer open gaat

Iedereen staat weer te trappelen om het terras op te gaan, maar je wilt natuurlijk niet voorbij gelopen worden. Laat daarom weten aan je gasten vanaf wanneer je de deuren weer opent voor een natje en droogje.

Dat kan met een poster, roll-up banner of flyers.

 

Posters laten drukken voor je horecazaak

Met een poster trap je het horecaseizoen succesvol af. Laat bijvoorbeeld zien vanaf welke datum je je gasten verwelkomt. Moeten ze vooraf reserveren? Laat dan meteen weten hoe ze dat het beste kunnen doen. Op die manier zijn jouw terrassen al gevuld, voordat je echt open bent.

We hebben een breed aanbod aan posters. Van B2 tot Abri-formaat en alles daar tussenin. Kies voor staand, liggend en je favoriete papiersoort. Je kunt je eigen design uploaden en dan doen onze ontwerpers nog een extra check, zodat je zeker weet dat ‘t mooi wordt geprint.

De meeste posters kunnen we binnen een werkdag al leveren. Zo kan jouw poster volgende week al aan je gevel pronken. Waar wacht je nog op? Bekijk alle informatie en bestel direct.

Bekijk onze posters

 

Roll-up banners

Als de horeca weer open is, kan je je zichtbaarheid nog verder vergroten met roll-up banners. In deze gekke tijden is het niet alleen belangrijk dat mensen je terras weten te vinden, maar dat ook de juiste instructies worden gegeven. Met roll-up banners kan je bijvoorbeeld een punt aangeven waar de gasten moeten wachten, voordat ze het terras mogen betreden en je kunt er gemakkelijk looproutes of bewijzeringen mee aangeven.

Je hoeft niet bang te zijn dat je je roll-up banner steeds van de grond moet oppikken, omdat de wind de banner te meester is. In tegenstelling tot budget roll-up banners zijn die van ons bevestigd aan een stevige voet, waardoor ‘ie stabiel staat. Je tekst wordt geprint op PVC doek, zodat ‘t tegen een stootje kan.

Bekijk onze roll-up banners

 

Flyers

Kan je niet wachten om te delen dat je binnenkort weer open mag? Natuurlijk heb je al aankondigingen gedaan via social media. Maar je wilt natuurlijk ook in het epicentrum waar het allemaal gebeurt de mensen aanspreken. Misschien ligt jouw horecagelegenheid wel in de buurt van een winkelcentrum: zo kan je de juiste mensen benaderen met flyers en er bijvoorbeeld een leuke openingsactie aan koppelen.

Bestel je flyers bij Goud Printcenter

 

Zorg dat alles in je café of restaurant tiptop in orde is

Zijn de papieren placemats nog voorzien van de laatste informatie? Heb je tijdens de lockdown je menu flink onder handen genomen? Tijd om dan je informatie up to date te brengen.

Je menukaart, placemat of entreekaarten zorgen voor de eerste indruk. En als die indruk niet goed is, dan zullen je gasten niet terugkeren. Zorg er daarom voor dat al jouw horecabenodigdheden mooi op elkaar aansluiten in dezelfde stijl, aangevuld met smakelijke foto’s en voorzien van de juiste informatie.

Bekijk alle producten voor horeca

 

Hulp nodig bij het ontwerp?

Je kunt gemakkelijk je eigen ontwerp maken en aan ons aanleveren. Lees daarvoor onze aanlevertips. Maar we snappen het ook als jij liever achter de tap of in de keuken staat. Laat ons je daarom helpen. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring als het gaat om het ontwerpen van posters, banners, menukaarten en andere producten voor de horeca. Met behoud van jouw huisstijl zorgen wij dat jouw boodschap helder en professioneel op papier wordt overgebracht. Zo ben jij helemaal klaar voor het nieuwe seizoen zodra de horeca weer open gaat.

Benieuwd? Neem dan contact op met een van onze ontwerpers.

Neem contact op

Werk je in een retail zaak en gaat je winkel weer open voor winkelen op afspraak of click en collect? Lees dan tips hoe je print hier optimaal voor inzet.

Delen
W10=