Click en Collect – Haal je bestelling op bij Goudprint

Door alle maatregelen is de verschuiving van offline naar online gegaan. Webshops schieten als paddenstoelen uit de grond en er worden allerlei initiatieven bedacht om alsnog producten snel in huis te hebben. Zo’n oplossing is click en collect: spullen die online besteld worden opgehaald door de klanten in de winkel. Grote winkelketens waren hiermee bekend, maar nu zie je steeds meer horecazaken, winkels en dienstverleners hierop promoten. Niet gek natuurlijk, want het is af en toe fijn om er even op uit te zijn. En als je in de buurt bent, kan afhalen sneller zijn dan laten bezorgen.

Daarom kan je nu ook bij ons je producten ophalen. Van programmaboekjes tot de kerkbode, magazine, flyer, roll-up banner of poster: je kunt ze na bestelling afhalen bij Goud Printcenter in Alblasserdam.

Je producten ophalen of bezorgen?

Je kon natuurlijk onze producten al direct in de webshop bestellen en thuis laten bezorgen. Maar als je in de regio Rotterdam / Alblasserdam woont, kan het lonen om je producten bij ons op te halen. De voordelen van onze click en collect service:

  • Heb je haast? De bestelde producten kan je dezelfde dag bij ons ophalen;
  • Je hoeft niet op een speciale tijd aanwezig te zijn op het afleveradres om te wachten op de bezorger;
  • Je betaalt geen verzendkosten.

Afhankelijk van je wensen kan je nu in het afrekenproces kiezen voor ophalen in Alblasserdam of laten bezorgen. Je ziet dan meteen wanneer je je prints kan afhalen bij ons. Ideaal voor een spoedklus die niet kan wachten.

Hoe werkt click en collect bij Goud Printcenter?

Je bestelt je programmaboekjes, flyers, folders, posters of banners precies zoals je dat bij ons gewend bent. Je kunt de oplage kiezen, het materiaal en andere zaken zodat je je bestelling helemaal aanpast op je eigen smaak. In de winkelmand kies je dan in plaats van ‘bezorgen’ voor ‘ophalen in Alblasserdam’. Je rekent af en wij laten je weten wanneer je producten klaarliggen voor de persen van de drukkerij.

Click en collect voor jouw eigen winkel of restaurant?

Langzaam krabbelen de horeca en winkels weer op en mogen ze langzaam verder heropenen. De afgelopen tijd heb je als ondernemer alle tijd gehad om jouw zaak een flinke update te geven. De bar is in de beits gezet, de kledingrekken hangen helemaal op het kleur en de medewerkers staan met een grote glimlach klaar om klanten en gasten te ontvangen.

Dat moment wil je niet voorbij laten gaan. Met (vloer)stickers, banners met looproutes en geplastificeerde menukaarten zorg je dat je weer zichtbaar bent en kan je de aangepaste maatregelen communiceren. Trap het nieuwe seizoen af met printmateriaal, afgestemd op jouw huisstijl.

Jouw materiaal door ons laten ontwerpen

We zijn meer dan alleen een drukkerij. Wij denken namelijk ook graag mee met je over het ontwerp. Onze designers hebben jarenlang ervaring op het gebied van huisstijldesign en het ontwerpen van reclame-uitingen. Heb je bijvoorbeeld wel vaste huisstijlelementen maar zoek je een ontwerper die deze elementen en de boodschap samenbrengt? Wij helpen je graag.

Heb je zelf een ontwerp gemaakt? Je kunt het op verschillende manieren aanleveren en wij zorgen ervoor dat het wordt omgezet naar het juiste bestand en checken of de kwaliteit voldoende is. Zo kan jij je richten de heropening van je zaak.

Delen
W10=